دکتر فرزاد نوری

304 بازدید

177 روز پیش

5 دقیقه

از دست دادن دندان‌، بر سلامت دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد. با توجه به همین دلیل دندانپزشک‌ها انجام روش‌هایی مثل ایمپلنت دندان را برای جایگزین کردن دندان‌های ازدست‌ رفته پیشنهاد می‌کنند. در این عمل دندانپزشک به وسیله جراحی، فیکسچر یا ریشه مصنوعی را در عمیق‌ترین قسمت استخوان فک جایگذاری می‌‌کند. پس از چند ماه نیز با ادغام شدن استخوان و فیکسچر، بیمار برای نصب اباتمنت و روکش مصنوعی آماده می‌شود.

در این میان ممکن است استخوان فک شما شکل، ضخامت، تراکم و استحکام کافی را برای پذیرش ایمپلنت نداشته باشد. با این حال احتمال لق شدن یا حتی شکستگی ایمپلنت در اثر جویدن به وجود می‌آید. با توجه به این موضوع اغلب دندانپزشکان قبل از هر اقدامی، به کمک معاینه و مشاهده تصاویر سی‌ تی ‌اسکن از استخوان فک شما، وضعیت را مورد بررسی قرار می‌دهند. اگر هرگونه ضعفی در استخوان فک شما مشاهده شود، پیوند استخوان برای نصب ایمپلنت انجام می‌شود.

در حال حاضر نیز قیمت پیوند استخوان برای ایمپلنت قیمت معینی ندارد. با توجه به وضعیت استخوان فک، دندان‌های شما و همچنین تعداد آنها ممکن است قیمت ارائه شده به شما کاملا متفاوت باشد. در نهایت هزینه‌ی برآورد شده‌ی پیوند استخوان برای ایمپلنت حدود 2 الی 20 میلیون اعلام شده است. البته قیمت ارائه شده با توجه تعداد واحد‌های ایمپلنت است.

عوامل موثر بر هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت چیست؟

معمولاً هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان کمتر از هزینه مختص ایمپلنت دندان است. توصیه می‌کنیم اگر دندانپزشک به شما توصیه می‌کند که برای انجام آن اقدام کنید، این مسئله را بپذیرید. در واقع با این کار دیگر درگیر عوارض و مشکلاتی مانند شکست ایمپلنت و انجام جراحی برای نصب مجدد آن نمی‌شوید. فاکتور‌های زیادی از جمله موارد زیر، بر هزینه پیوند استخوان ایمپلنت تاثیر گذار است.

  • روش مورد استفاده برای پیوند استخوان (اگر لیفت سینوس انجام شود هزینه بیشتر خواهد بود)
  • مقدار و نوع پودر استخوان مورد استفاده متخصص
  • شرایط بالینی بیمار
  • میزان مهارت، تخصص و تجربه دندانپزشک
  • میزان رکود لثه بیمار
  • مواد استخوانی مورد استفاده

هزینه پودر استخوان برای ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه پودر استخوان در مجموع سنگین نیست و حدود 500 هزار تومان الی 2 میلیون است. البته باید اشاره کنیم که عوامل مختلفی در تعیین قیمت نقش دارند که به بررسی آنها نیز می‌پردازیم. اولین فاکتور تاثیر گذار، نوع پودر استخوان در پیوند استخوان برای ایمپلنت است. پودر‌ها در دد نوع مصنوعی و طبیعی در بازار ارائه می‌شوند هزینه هر کدام در ایمپلنت متفاوت است.

پودر‌های استخوان در برندهای مختلفی تولید و عرضه می‌شوند که بر قیمت آن موثر است. در کنار آن میزان پودر‌های استخوان را نیز باید در نظر گرفت، زیرا آنها به صورت گرمی قیمت گذاری می‌شوند. استفاده از پودر در پیوند استخوان برای ایمپلنت، می‌تواند از موقعیت مکانی مطب و تخصص دندانپزشک نیز تاثیر بپذیرد. هزینه ایمپلنت با پودر استخوان نیز 5 الی 10 میلیون تومان است.

هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت چقدر است؟

آیا بیمه هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت را پرداخت می‌کند؟

پیوند استخوان برای ایمپلنت مورد نیاز قبل از کاشت دندان، به ندرت تحت پوشش بیمه‌های دندانپزشکی قرار دارد. زیرا این کار به عنوان یک عمل زیبایی تلقی می‌شود. با این حال، اگر از نظر پزشکی این معل برای افراد ضروری تشخیص داده شود، ممکن است بخشی از هزینه‌های آن توسط بیمه نامه شما تحت پوشش قرار بگیرد.

در این بین شما می‌توانید برای کمتر کردن هزینه‌های خود از روش‌های جایگزین و مشابه نیز استفاده کنید. اگر از دست دادن استخوان برای فرد رخ داده باشد، تنها راه جایگزین آن آن پیوند استخوان است و راه دیگری ندارد. اما اگر دچار تحلیل استخوان شده اید و دندان‌های شما هنوز در محل هستند، دندانپزشک ممکن است کشیدن آنها را به شما توصیه کند.

مزایا و معایب پیوند استخوان برای ایمپلنت

پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان دارای مزایا و معایبی است که در اینجا به شرح آنها خواهیم پرداخت. با قرار دادن پیوند استخوان می‌توانید از ایمپلنت‌ها به راحتی استفاده کنید. با این کار شانس موفقیت در نصب ایمپلنت نیز بالا می‌رود. توجه داشته باشید اگر دندان خود را در اثر ضربه و یا بیماری‌های لثه از دست داده‌اید پیوند استخوان برای ایمپلنت لبخند شما را به حالت اولیه باز می‌گرداند. در حالت کلی استفاده از پودر استخوان هیچ مشکل و ضرری برای شما ایجاد نمی کند. اما شاید پیوند استخوان معایب و عوارضی را به همراه دارد که به شرح زیر است.

  • عفونت و خونریزی شدید
  • آسیب‌های عصبی
  • عوارض ناشی از بیهوشی فرد
  • احتمال عدم رشد استخوان که با افزایش مقدار استخوان پیوندی قابل حل شدن است
  • دردهای مزمن
  • تورم در بخش‌های جراحی
  • حساسیت نسبت به سرما و گرما
  • احتمال بروز پوسیدگی در ریشه

انواع پیوند استخوان برای ایمپلنت کدام است؟

در کل سه نوع پیوند وجود دارد که برای ایمپلنت دندانی به کار می‌رود. پیوند استخوان برای ایمپلنت در حالت اول از خود فرد گرفته می‌شود. یعنی برای لیفت سینوس ایجاد بهترین روش پیوند، گرفتن استخوان از خود فرد توصیه می‌شود. بنا بر همین دلیل برای گذاشتن ایمپلنت دندان‌های عقب بالا، ابتدا لیفت سینوس توسط دندانپزشک انجام می‌شود. در این روش ابتدا استخوان از ناحیه‌های مختلف بدن فرد گرفته می‌شود تا برای پیوند آماده شود. همچنین این روش هزینه کمتری نسبت به سایر روش‌ها دارد و اتوگرافت نام دارد.

در روش بعدی پیوند استخوان برای ایمپلنت، استخوان مورد نیاز از فرد دیگری گرفته می‌شود. گاهی اوقات در پیوند استخوان بنا به دلایلی نمی توان از خود فرد استخوان دریافت کرد. این مورد آلوگرافت نامیده می‌شود که در آن استخوان از فرد دیگری به دست می‌آید و سبب افزایش قیمت و هزینه‌ها می‌شود. با توجه به تفاوت‌های افراد، احتمال پس زدن بافت استخوان در این روش وجود دارد. به همین دلیل این روند آهسته‌تر و با دقت بالا انجام می‌شود.

در آخرین روش نیز استخوان از حیوان گرفته می‌شود. باید بگوییم که ساختار مولکولی در بدن انسان و حیوان می‌تواند در برخی از مواقع کمک کننده واقع شود. به همین علت می‌توانیم در پیوند استخوان برای ایمپلنت، از استخوان حیوانات بهره بگیریم. در میان حیوانات نیز استخوان گاو تشابه زیادی به استخوان انسان دارد به همین دلیل گزینه‌ای مناسب معرفی شده است. در حیطه پزشکی به این روش دریافت استخوان از حیوان نیز زنوگرافت گفته می‌شود.

هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت چقدر است؟

چرا قیمت پیوند استخوان برای ایمپلنت یکسان نیست؟

توجه کنید لزوما قرار نیست در همه مکان‌ها هزینه پیوند استخوان ایمپلنت دندان یکسان باشد. از جمله ساده ترین دلایل آن نیز استفاده کلینیک‌ها از برند‌های مختلف است. برای مثال در یک کلینیک از ایمپلنت زیمر و چند مدل شناخته شده دیگر استفاده می‌شود. اما ممکن است در کلینیک دیگری این ایمپلنت استفاده نشود و برند ارزان یا گران‌تر دیگری به کار رود. و با این دیدگاه می‌توان متوجه شد هزینه‌ها در پیوند استخوان متفاوت است.

همچنین تنها این مساله مطرح نیست، بلکه عوامل دیگری نیز هستند که باعث تفاوت در قیمت‌ها می‌شود، جرم گیری دندان‌ها یکی از این عوامل است. همچنین به میزان تخصص دندانپزشک هزینه پیوند استخوان نیز افزایش می‌یابد. قیمت ایمپلنت با بیهوشی نیز ممکن است بیشتر باشد و هزینه پیوند با لیزر نیز کاملا متفاوت است. ناگفته نماند، با توجه به هزینه بالای پیوند استخوان برای ایمپلنت برخی از کلینیک‌ها هزینه عمل را به صورت اقساطی نیز می‌پذیرند.

کلام پایانی

قبل از هر کاری برای دریافت خدمات پزشکی، باید از کیفیت کار مطلع شوید. پس از آن مهم‌ترین موضوع برای افراد هزینه‌ها است که اشاره شد عوامل مختلفی بر روی آن موثر است. نوع مواد به کار رفته، مهارت متخصص، برند مواد و مواردی از این قبیل بر روی هزینه و قیمت نهایی تاثیر مستقیم دارد. در نهایت نیز باید اشاره کنیم پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان امری بسیار مهم است. زیرا عدم استحکام استخوان فک باعث عدم موفقیت در ایمپلنت می‌شود.

مقالات مرتبط
مطالب بیشتر جهت مطالعه ...
ثبت نظرات
نظرتون رو اینجا وارد کنید ...
نظر شما با موفقیت ثبت شد.
Hurray! Your have successfully entered the captcha.
نظرات
مراجعه کنندگان در مورد این خدمت چه می گویند؟
jalil 14 شهریور 1403

سلام من چندین سال قبل دندانهام ازدست دادم وتوان مالی برای ایمپلنت دندان نداشتم الان میشود ایمپلنت دندان انجام داد یا خیر وهزینه ان چقدر است با تشکر

مدیر 15 شهریور 1403

سلام دوست عزیز، برای تعیین هزینه ایمپلنت فاکتورهای مختلفی تاثیر گذار است. نوع ایمپلنت، نوع درمان، تعرفه های دندانپزشکی و ... . شما برای تعیین و تخمین هزینه های مربوط به کاشت دندان لطفا تماس بگیرید.

زینب احمدی 18 شهریور 1403

سلام من از پوکی استخوان رنج می برم. آیا با پیوند استخوان می توانم درمان موفق ایمپلنت رو تجربه کنم؟

مدیر 18 شهریور 1403

سلام معمولا برای کسانی که دچار تحلیل استخوان شده اند با درمان پیوند استخوان می توانند درمانی موفق را انجام دهند. شما باید به دندانپزشک مراجعه نمایید و شرایط دندانی شما بررسی شود.