خدمات تخصصی ایمپلنت دندان implant dental

ایمپلنت دندان implant dental روشی مناسب برای جبران دندان های از دست رفته است که به سبب هماهنگی با سیستم دهان و دندان افراد براحتی با بدن سازگاری دارد. کاشت دندان به روش ایمپلنت به صورت چند مرحله ای بوده که بکار بردن روش ها و تجهیزات نوین در این زمینه می تواند موفقیت درمانی را به شکل مناسبی افزایش دهد.

روشهای ایمپلنت دیجیتال و روش های پانچی می تواند میزان درد و خونریزی های احتمالی را کاهش دهد، اما این روش ها برای همه ی افراد قابل استفاده نمی باشد و شخص باید شرایط لازم برای این درمان ها را داشته باشد. کاشت ایمپلنت دندان به دو گونه کلی اندوستیال و ساب پریوستیال انجام می شود که امروزه از ایمپلنت های ساب پریدستیال دیگر استفاده نمی شود.

خدمات تخصصی ایمپلنت دندان implant dental

ایمپلنت دندان به چه صورتی انجام می گیرد

کاشت دندان به صورت مرحله به مرحله است و گاها چند ماهی طول می کشد. ابتدا متخصص ایمپلنت، بررسی های قبل از کاشت را با تصویر برداری ها مورد نیاز مورد ارزیابی قرار می دهد. سپس روش درمانی مناسب را برای بیمار در نظر می گیرد.

اولین مرحله برای کاشت ایمپلنت دندان، باز شدن لثه و رسیدن به استخوان فک بیمار است، در این مرحله، پایه ایمپلنت که به فیکسچر موسوم است، درون استخوان فک بیمار جایگذاری می گردد. سپس با دادن زمان کافی، شرایط برای جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فک برقرار می گردد.

لازم به ذکر است که برای کاشت ایمپلنت دندان داشتن حجم استخوان کافی در فک امری لازم است، دندانپزشک اگر تشخیص دهد که فرد از حجم استخوان کافی در فک برخوردار نیست، درمان های تکمیلی نظیر پیوند استخوان را برای او انجام می دهد.

پس از برقراری جوش و اتصال محکم بین فیکسچر و استخوان فک، روکش تهیه شده برای ایمپلنت بر روی آن نصب می گردد.

مراحل قبل از ایمپلنت دندان چگونه است؟

برای کاشت ایمپلنت دندان باید شرایط مناسب برای درمان از جمله حجم استخوان کافی در فک بیمار فراهم باشد. اگر مشا به متخصص ایمپلنت مراجعه نمایید، برای کاشت دندان باید مراحل زیر را قبل از جراحی طی نمایید:

  • مشاوره های لازم
  • معاینات و تصویربرداری ها از دهان و دندان شما
  • انجام درمان های مورد نیاز قبل از کاشت دندان

متخصص ایمپلنت باید مشاوره های لازم را به شما ارائه دهد، این مشاوره ها می تواند شامل مواردی نظیر مدت زمان درمان، نوع و روش های کاشت دندان، هزینه های مربوط به درمان و راهنمایی ها در مورد مراقبت های لازم و ... باشد. بیمار با دریافت مشاوره های لازم می تواند در انتخاب روش درمانی برای خود تصمیم گیری نماید.

پس از مشاوره نوبت به معاینات و تصویربرداری از سیستم دهان و دندان افراد است، این نکته را در نظر داشته باشید که شناخت کامل از سیستم دهان و دندان افراد می تواند در رسیدن به موفقیت درمانی بسیار تاثیر داشته باشد. بکارگیری تجهیزات نوین نظیر تجهیزات دیجیتال و بدست آوردن تصویرهای سه بعدی می تواند در انتخاب روش های مناسب و موفقیت درمانی تاثیر داشته باشد.

در برخی از بیماران مشکلاتی نظیر پوکی استخوان و ... وجود دارد، این دسته از افراد قبل از کاشت دندان نیازمند درمان های تکمیلی نظیر پیوند استخوان بوده تا بتوانند شرایط ایده آل را برای کاشت دندان تجربه نمایند.

 ایمپلنت دندان جلو چقدر طول می کشد؟
این مقاله را نیز بخوانید ایمپلنت دندان جلو چقدر طول می کشد؟

ایمپلنت دندان یکی از رایج‌ترین جراحی‌ها در میان افراد است. یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های بیماران قبل از کاشت ایمپلنت دندان، آگاهی یافتن از مدت زمان دقیق پروسه کاشت ایمپلنت دندان است.

بخوانید

آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

کسانی که دچار ترس و نگرانی برای کاشت دندان هستند، باید بدانند که درمان و کاشت ایمپلنت درد چندانی نخواهد داشت، حتی درد ایمپلنت می تواند از کشیدن یک دندان هم کمتر باشد. ذکر این نکته لازم است که درمان کاشت دندان با بی حسی موضعی انجام می گیرد، از این رو فرد احساس درد در حین درمان نخواهد کرد، در مورد برخی از افراد نیز بنا به تشخیص متخصص ایمپلنت می توان از بیهوشی کنترل شده برای درمان استفاده کرد که فرد به این دلیل احساس راحتی در حین درمان را تجربه خواهد نمود.

پس از کاشت دندان نیز، دردهای موضعی به مرور زمان برطرف می گردد و جای نگرانی وجود ندارد، با این وجود دندانپزشک برای بیمار مسکن ها و آنتی بیوتیک های مناسب را تجویز نموده تا فرد پس از درمان و جراحی ایمپلنت، درد چندانی را احساس نکند.

عوارض ایمپلنت دندان چیست؟

کاشت ایمپلنت دندان نیز همانند هر روش جراحی دیگر دارای عوارض مربوط به خود است، برخی از این عوارض به شرح زیر است:

  • درد و خونریزی از موضع کاشت، تورم و دردهای موضعی از شایع ترین مواردی است که پس از کاشت دندان گزارش می شود، با این وجود با مصرف آنتی بیوتیک ها و مسکن ها این موارد قابل برطرف شده است و معمولا این موارد به مرور زمان برطرف می گردند.
  • پس زدن ایمپلنت، به دلایل مختلف، در صورتی که ایمپلنت به خوبی با استخوان فک بیمار جوش مناسب را برقرار نکرده باشد، امکان شل شدن و شکست درمانی ایمپلنت وجود دارد.
  • بروز عفونت در موضع کاشت دندان
  • حساسیت به گرما و سرما
  • گز گز یا بی حسی گوشه ی لب
  • ...

انتخاب روش های درمانی، تجربه و تخصص دندانپزشک و نوع مواد بکار رفته برای درمان می تواند در کاهش عوارض ناشی از کاشت دندان بسیار تاثیر داشته باشد.

مزایای ایمپلنت های دندانی چیست؟

بسیاری از مشکلات مربوط به بی دندانی را می توان با کاشت ایمپلنت دندان برطرف نمود، برخی از مهم ترین مواردی که با کاشت دندان می توان برای افراد فراهم نمود به شرح زیر است:

  • جبران دندان های از دست رفته و کمک به زیبایی دندان ها، کاشت دندان به عنوان روشی ترمیمی و زیبایی شناخته می شود.
  • ثابت کردن پروتزهای متحرک، براحتی می توان با استفاده از ایمپلنت، پروتزهای متحرک را ثابت و فیکس نمود و بدین ترتیب به افراد برای صحبت کردن و خوردن غذا کمک کرد.
  • طول عمر مناسب ایمپلنت های دندانی
  • افزایش اعتماد به نفس افراد با جبران دندان های از دست رفته
  • کمک به جویدن غذا و صحبت کردن بهتر افراد و ...
  • ...

تنها با درمان موفق ایمپلنت دندان قادر خواهید بود به مزایای بیشمار این روش درمانی دست یابید. از این رو در اولین گام باید مرکز دندانپزشکی معتبری را برای کاشت دندان انتخاب نموده تا شرایط موفقیت آمیز کاشت دندان را برای شما فراهم آورد.

جراحی لثه برای ایمپلنت دندان چگونه است؟
این مقاله را نیز بخوانید جراحی لثه برای ایمپلنت دندان چگونه است؟

جراحی لثه برای ایمپلنت دندان به عنوان جراحی پلاستیک اطراف ایمپلنت و همچنین جراحی پلاستیک پریودنتال یا تقویت بافت نرم لثه نیز شناخته می‌شود که یکی از روش‌های ترمیم لثه است.

بخوانید

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

با بکار بردن تجهیزات دیجیتال، کمک فراوانی در درمان های دندانپزشکی ایجاد شده است و کاشت دندان نیز از این فناوری ها بسیار سود برده است. در روش کاشت ایمپلنت دیجیتال از فناوری های دیجیتال در این حوزه به شکل بهینه استفاده می گردد.

برای کاشت دیجیتال دندان، ابتدا از تصویر برداری سه بعدی فضای دهان و دندان افراد برای تعیین محل دقیق کاشت دندان استفاده می گردد. بدین ترتیب جراح ایمپلنت با کمترین جراحات و آسیب رساندن به سایر بافت های مجاور، اقدام به کاشت دندان می نماید. در روش ایمپلنت دیجیتال سرعت بهبودی بیمار بسیار افزایش می یابد و شخص در کمترین درد و خونریزی درمان را سپری می نماید.

شرط استفاده از روش های دیجیتال برای کاشت دندان، داشتن شرایط لازم است که متخصص ایمپلنت آن ها را تعیین و بررسی نموده و در صورت داشتن شرایط مورد نظر بیمار، درمان به روش دیجیتال برای او انجام می پذیرد.

ایمپلنت پانچی چیست؟

در روش های سنتی برای کاشت دندان نیاز به جراحی بافت های لثه به شکل وسیع، و رسیدن به استخوان فک بیمار می بود، سپس باید بخیه زدن موضع نیز انجام گیرد. اما در روش های پانچی که به عنوان روشی نوین برای کاشت دندان به حساب می آید. با پانچ لثه و رسیدن به استخوان فک بیمار، درمان انجام می گیرد.

در روش ایمپلنت پانچی نیاز به بخیه زدن موضع از بین می رود. بدلیل کاهش جراحات، درد و خونریزی در روش پانچی به آن ایمپلنت بدون درد و جراحی نیز گفته می شود. برای کاشت دندان به روش پانچی باید فرد شرایط لازم را داشته باشد، یکی از این شرایط داشتن حجم استخوان کافی در فک بیمار است.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

پس از جراحی ایمپلنت دندان نیاز به رعایت مراقبت های لازم توسط افراد است تا موفقیت درمانی حاصل گردد. رعایت بهداشت دهان و دندان و استفاده از مسواک زدن و مصرف دهانشویه و استفاده از نخ دندان از جمله مواردی است که باید افراد بعد از کاشت دندان رعایت نمایند. برخی از مهم ترین مواردی که باید فرد بعد از کاشت دندان رعایت کند به شرح زیر است:

  • رعایت بهداشت دهان و دندان با مسواک زدن و مصرف دهانشویه
  • از نخ دندان برای تمیز کردن بین دندان ها استفاده کنید.
  • از آوردن فشار بیش از حد به ایمپلنت کاشته شده اجتناب ورزید.
  • برای کاهش دردهای احتمالی می توانید از کمپرس یخ استفاده کنید.
  • غذاهای نرم مصرف نمایید و از مصرف غذاهای سفت و ترد برای روزهای ابتدایی بعد از جراحی اجتناب ورزید.
  • داروها و مسکن های تجویزی دندانپزشک را طبق برنامه ارائه شده مصرف نمایید.
  • ...

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه ایمپلنت به نوع روش کاشت، تعداد ایمپلنت کاشته شده، تعرفه خدمات دندانپزشکی، برند ایمپلنت مورد استفاده برای بیمار، خدمات تکمیلی برای درمان و ... بستگی دارد. با بهره گیری از خدمات مراکز معتبر در زمینه کاشت ایمپلنت دندان، می توانید با موفقیت درمان ایمپلنت را با هزینه مناسب انجام دهید.

در دندانپزشکی دکتر نوری خدمات کاشت ایمپلنت به روش های نوین با هزینه مناسب انجام می گیرد، جهت استعلام هزینه های کشت ایمپلنت دندان با این مرکز دندانپزشکی تماس حاصل نماید.

 هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت چقدر است؟
این مقاله را نیز بخوانید هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت چقدر است؟

از دست دادن دندان‌، بر سلامت دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد. با توجه به همین دلیل دندانپزشک‌ها انجام روش‌هایی مثل ایمپلنت دندان را برای جایگزین کردن دندان‌های ازدست‌ رفته

بخوانید
ثبت نظرات
نظرتون رو اینجا وارد کنید ...
نظر شما با موفقیت ثبت شد.
Hurray! Your have successfully entered the captcha.
نظرات
مراجعه کنندگان در مورد این خدمت چه می گویند؟
عباسی 3 آبان 1403

سلام. من قصد کاشت دندان دارم، میخاستم بدونم ایا این روش درمانی دردناک هست و باید من نگران درمان باشم؟ لطفا راهنمایی کنید.

مدیر 3 آبان 1403

سلام. درمان کاشت دندان با استفاده از روش های بی حس کننده یا بیهوشی در صورت نیاز انجام می شود و فرد دردی را حس نمی کند. بنابراین نگران این موضوع نباشید . اگر دچار استرس و نگرانی در مورد کاشت دندان هستید این موضوع را به متخصص در میان بگذارید تا شما را راهنمایی کند.