خدمات تخصصی جراحی سینوس لیفت

جراحی سینوس لیفت برای برخی از کسانیکه قصد درمان های کاشت دندان را دارند، بنا به تشخیص دندانپزشک لازم است. کاشت ایمپلنت دندان نیازمند حجم کافی استخوان در فک ها می باشد و رشد سینوس ها در فک بالا می تواند میزان استخوان فک در این ناحیه را کاهش دهد. در چنین مواردی درمان ها و جراحی سینوس لیفت برای موفقیت درمانی لازم است.

در مرکز تخصصی دندانپزشکی و جراحی دکتر نوری، درمان های مربوط به جراحی سینوس لیفت و کاشت تخصصی ایمپلنت دندان انجام می گیرد. جراحی سینوس لیفت را می توان درمانی تکمیلی برای کاشت ایمپلنت در نظر گرفت، اما اگر این درمان به خوبی انجام نشود، ممکن است درمان کاشت دندان با موفقیت انجام نگیرد.

جراحی سینوس لیفت چیست؟
این مقاله را نیز بخوانید جراحی سینوس لیفت چیست؟

اگر به کاشت دندان نیاز دارید، ممکن است دندان‌پزشک به شما انجام جراحی سینوس لیفت را پیشنهاد دهد. این جراحی برای برخی افراد ضروری است و به تقویت استخوان فک کمک می‌کند.

بخوانید
خدمات تخصصی جراحی سینوس لیفت

جراحی سینوس لیفت چیست؟

همه ی افراد ممکن است در اثر عوامل مختلفی نظیر کشیدن دندان، تحلیل استخوان موجود در فک بالایی را تجربه نمایند، در این گونه افراد اندازه سینوس ها بزرگ تر شده و ضخامت فک باریک و کاهش پیدا کرده است. متخصص جراح کاشت دندان، برای جبران استخوان تحلیل رفته، اقدام به ترزیق پودر استخوان به زیر سینوس ها نموده و از این طریق ضخامت استخوان را افزایش داده و سینوس به سمت بالاتر لیفت می گردد.

با جراحی سینوس ایفت، ضخامت کافی استخوان برای کاشت ایمپلنت فراهم می گردد و از این طریق پایه ایمپلنت که به فیکسچر موسوم است توسط حجم کافی استخوان احاطه گشته و محکم در جای خود فیکس و ثابت می گردد.

جراحی سینوس لیفت به چه صورت هایی انجام می گیرد؟

درمان سینوس لیفت بسته به نظر دندانپزشک می تواند در دو نوع کلی انجام گیرد:

  • سینوس لیفت باز
  • سینوس لیفت بسته

اما تفاوت های این روش ها و موارد کاربردی هر یک چیست؟ برای جراحی سینوس لیفت به روش باز، برشی روی لثه ایجاد گشته و به استخوان دسترسی کامل پیدا می شود، سپس با ایجاد برش و ورودی روی استخوان، مواد پودر استخوان به حفره غشای سینوسی تزریق می گردد. سپس بسته شدن ورودی استخوان و بخیه زدن لثه ها صورت می گیرد.

این در حالی است که در درمان سینوس لیفت بسته، برش بافت لثه را نخواهیم داشت و صرفا با ایجاد یک سوراخ برای کاشت دندان، مواد پودر استخوان به موضع مورد نظر تزریق می گردد، مطمئنا بهبودی بیمار در روش بسته به دلیل جراحات کمتر، سریعتر است.

پس از جراحی سینوس لیفت باید 3 تا 6 ماه زمان بگذرد تا درمان کاشت دندان بر روی فک قابل پیاده سازی باشد.

مواد پودر استخوان تزریقی در درمان سینوس لیفت چیست؟

  • اتوگرافت، منشا پودر استخوان قسمت دیگری از استخوان های خود فرد بیمار است.
  • آلوگرافت، از بدن سایر انسان ها برای تزریق استفاده می گردد.
  • زنوگرافت، از استخوان حیوانات برای تزریق پودر استخوان استفاده می گردد.

هر یک از انواع پودر استخوان تزریقی در حالت کاملا استریل شده برای درمان بیمار استفاده می شود تا از بروز عفونت های احتمالی جلوگیری گردد و درمان با درصد موفقیت بالا انجام گیرد.

جراحی سینوس لیفت برای چه کسانی لازم است؟

بسیاری از افراد به دلایل مختلفی می توانند تجربه کاهش ضخامت استخوان در فک بالا را داشته باشند، جراحی سینوس لیفت درمانی مناسب برای جبران این نقیصه می باشد، برخی از مهم ترین دلایلی که باعث تحلیل استخوان در فک بالایی افراد می گردد به شرح زیر هستند:

کشیدن دندان های فک بالا، به مرور زمان استخوان های موجود در فک بالا تحلیل می شوند.

  • بیماری های پریودنتال
  • نقص های مادرزادی
  • سوانح مختلف و کاهش حجم استخوان در اثر حوادث گوناگون
  • بیماری های صعب العلاج نظیر سرطان
  • ...

دقت شود که اگر دندانپزشک تشخیص دهد که بیمار نیازمند جراحی سینوس لیفت است، بیستی درمان و جراحی انجام گیرد، در غیر این صورت امکان شکست درمانی کاشت دندان وجود دارد.

عوارض جراحی سینوس لیفت چیست؟

این روش جراحی نیز مانند بسیاری از درمان های دیگر به روش جراحی می تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد، برخی از مهم ترین این عوارض به شرح زیر هستند:

  • عفونتهای بعد از جراحی، بروز عفونت امر غیر طبیعی نیست و بیمار می تواند با مصرف آنتی بیوتیک های تجویزی دندانپزشک، عفونت های احتمالی را برطرف سازد. این در حالی است که جراح نیز باید تمامی نکات لازم را برای جلوگیری از عفونت ها و درمان در محیطی کاملا بهداشتی و استریل رعایت نماید.
  • پارگی غشای سینوس، اگر در حین جراحی، فشار آمده به غشای سینوسی بیش از حد باشد، پارگی غشای امکان پذیر است. این مورد بستگی فراوانی به مهارت جراح دارد.
  • درد، خونریزی و التهاب های موضعی، معمولا پس از هر جراحی امکان بروز دردها و التهاب های موضعی وجود دارد که با مصرف مسکن ها و داروهای تجویزی پزشک قابل درمان می باشد. در این جراحی نیز اگر دردها بیش از حد طولانی گشت، باید به جراح برای درمان های تکمیلی مراجعه نمود.
  • ...

مراحل جراحی سینوس لیفت چیست؟

جراحی سینوس لیفت باید تحت نظر جراح با تجربه صورت گیرد تا با درصد موفقیت بالا این روش جراحی انجام گیرد، مراحل این درمان به شرح زیر است:

بیهوشی و بی حسی موضعی، هر یک از موارد بیهوشی یا بی حسی بسته به نظر جراح برای جلوگیری از دردهای احتمالی در حسن عمل صورت می گیرد.

  • برش بافت لثه برای دسترسی به استخوان موجود در فک بیمار
  • ایجاد شکاف ریز در استخوان برای تزریق پودر استخوان به زیر غشای سینوس
  • بسته شدن موضع و بخیه زدن

هر یک از موارد فوق باید به صورت دقیق انجام گیرد تا درمان موفقی را بیمار طی نماید.

مراقبت های بعد از جراحی سینوس لیفت

انجام مراقبت های لازم توسط بیمار بعد از جراحی می تواند نقش موثری در موفقیت درمانی داشته باشد، برخی از مهم ترین مواردی که بیمار بعد از جراحی باید رعایت نماید به شرح زیر است:

  • فشاری به موضع جراحی تا بهبودی کامل وارد نشود، این فشار می تواند ناشی از جویدن غذا، عطسه کردن و ... باشد.
  • استفاده از محلول آب نمک طبق دستور پزشک برای مربوط نگه داشتن بینی توصیه می گردد.
  • برای کاهش درد و التهاب های احتمالی از کمپرس یخ استفاده کنید.
  • از انجام فعالیت ای بدنی سنگین اجتناب ورزید.
  • مواد غذایی نرم مصرف کنید تا فشار زیادی به ناحیه جراحی وارد نشود.
  • ...

در صورتی که بعد از جراحی، دردهای موضعی کاهش پیدا نکرد بایستی برای معاینه به جراح دندانپزشک خود مراجعه نمایید.

هزینه جراحی سینوس لیفت چقدر است؟

بسته به روش انتخابی برای جراحی و نوع و مقدار ماده پیوندی برای پودر استخوان، تعرفه های دندانپزشکی و خدمات تکمیلی، هزینه جراحی سینوس لیفت تعیین می گردد. با انتخاب مراکز معتبر در زمینه این جراحی، درمان موفق را با مناسب ترین قیمت انجام دهید.

در مرکز دندانپزشکی دکتر نوری جراحی سینوس لیفت با بالاترین کیفیت و قیمت مناسب انجام می پذیرد. جهت استعلام هزینه های مربوط به این روش جراحی و درمان های کاشت ایمپلنت دندان با دندانپزشکی دکتر نوری تماس حاصل نمایید.

ثبت نظرات
نظرتون رو اینجا وارد کنید ...
نظر شما با موفقیت ثبت شد.
Hurray! Your have successfully entered the captcha.